از بین بردن شوری خورشت قورمه سبزی
شاید برای شما هم این اتفاق افتاده باشد که غذای شما شور شود، اما آیا در این موارد راهی برای برطرف کردن شوری غذا داریم یا باید قید آنرا بزنیم؟ در این مطلب از اخبار شب می خواهیم شما را با ترفندهایی برای برطرف کردن شوری خورشت قورمه سبزی آشنا کنیم. همراه ما باشید تا با به کار گیری این ترفندها بتوانید شوری خورشت قورمه سبزی را برطرف کنید.
10 ترفند از بین بردن شوری خورشت قورمه سبزی
- برای جلوگیری از شور شدن خورشت بهتر است از نمک هایی که درشت تر هستند استفاده کنید. بطور کلی نمک هایی که دارای دانه های ریزتری هستند، جذب بیشتری دارند و ممکن است زمانی که نمک را اضافه می کنید مقدار بیشتری نمک به خورشت اضافه شود. به همین دلیل توصیه می کنیم که از نمک های دانه درشت استفاده کنید.
- سعی کنید نمک را در مراحل پایانی پخت به خورشت اضافه کنید، زیرا در ابتدای کار آب خورشت بیشتر است و زمانی که خورشت جا می افتد آب خورشت کمتر می شود. برای اضافه کردن نمک باید ابتدا مقدار کمی نمک به خورشت اضافه کنید و طعم خورشت را بعد از چند دقیقه بچشید، در صورت نیاز می توانید باز هم نمک به خورشت اضافه کنید. این کار باعث می شود که غذای شما شور نشود.
- برای از بین بردن شوری خورشت قورمه سبزی می توانید از چند تکه سیب زمینی نیز استفاده کنید. به این صورت که سیب زمینی ها را پوست بگیرید و آنها را برای مدت نیم ساعت در خورشت بریزید. بعد از گذشت این زمان، مقداری از نمک خورشت جذب سیب زمینی ها می شوند. حتما سیب زمینی ها را بعد از نیم ساعت از قابلمه درآورید، چون بیشتر ماندن آنها درون خورشت باعث می شود نمک آنها باز به خورشت برگردد.
- در روشی دیگر برای از بین بردن شوری خورشت می توانید مقداری دیگر خورشت قورمه سبزی را بدون زدن نمک بپزید و سپس آنرا به خورشتی که شور شده است اضافه کنید. این کار بیشتر برای زمانی می باشد که خورشت خیلی شور شده باشد.
- زمانیکه خورشت شما شور شده است، می توانید مقداری از آب خورشت را دور بریزید و برای جبرا آن مقداری آب جوش به مواد خورشت اضافه کنید تا شوری آن از بین برود.
- یکی دیگر از راه های رفع شوری، اضافه کردن مقداری نوشابه به خورشت می باشد. شاید برای شما عجیب باشد اما با اضافه کردن یک قاشق نوشابه می توانید شوری خورشت را رفع کنید.
- اضافه کردن مواد ترش به خورشت، یکی از راه های برطرف کردن شوری آن می باشد. برای این کار می توانید از آبغوره، آبلیمو، رب انار و یا سرکه استفاده کنید. اگر از سرکه سیب برای رفع شوری غذا استفاده کردید، باید مقدار کمی شکر به سرکه اضافه کنید. توجه کنید که مقدار شکر باید کم باشد تا طعم غذا را عوض نکند.
- در یکی از روش ها می توانید از آرد گندم استفاده کنید، اما چگونه؟ برای اینکار با آرد گندم و مقداری آب گلوله های خمیری درست کنید. سپس گلوله ها را داخل خورشت می اندازید. بعد از گذشت نیم ساعت باید آنها را از خورشت بیرون بیاورید.
- برای رفع شوری خورشت قورمه سبزی می توانید یک تکه نبات داخل آن بیندازید. توجه کنید که بیش از اندازه نبات به خورشت اضافه نکنید تا طعم خورشت عوض نشود.
- در آخرین روش اگر خورشت شما هنوز کمی شور است، می توانید برنج خود را کم نمک درست کنید. این کار باعث می شود تا نمک خورشت در زمان خوردن زیاد احساس نشود.