دسته‌بندی نشده

طرز تهیه چپلی کباب افغانی

آموزش طرز تهیه چپلی کباب افغانی

در این مقاله سعی داریم طرز تهیه یکی از غذاهای کشور افغانستان را که امروزه در بسیاری از نقاط جهان شناخته شده است را به شما آموزش دهیم. این غذا در کشورهای پاکستان، هند و ایران و سایر نقاط جهان سرو می شود.

طرز تهیه چپلی کباب افغانی

مواد لازم برای تهیه چپلی کباب افغانی
گوشت گوساله چرخ شده 500 گرم
پیاز 4 عدد
سیر 5 حبه
سیب زمینی نیم پز 4 عدد
فلفل سبز تازه 2 عدد
گشنیز تازه به مقدار لازم
آرد سفید 1 کاسه ماست خوری
نمک، فلفل به مقدار لازم
روغن و آب به مقدار لازم
زنجبیل 1 قاشق چایخوری

پیشنهاد مطالعه  طرز تهیه استانبولی خوشمزه

آموزش پخت چپلی کباب

 

1-  ابتدا باید سیب زمینی ها در یک قابلمه روی حرارت قرار دهیم تا کمی نیم پز شوند. بعد از آنکه سیب زمینی ها نیم پز شدند، آنها را از قابلمه خارج کرده و آنها را رنده می کنیم.

2- حالا پیازها را رنده می کنیم و آنها را به داخل ظرفی که حاوی سیب زمینی است انتقال می دهیم.

3-در این مرحله گوشت چرخ شده را هم به سیب زمینی و پیاز اضافه کرده و مواد را با هم وَرز می دهیم تا با هم مخلوط شوند.

4- حالا باید سیر را رنده و فلفل سبز را خرد کنید و به مواد اضافه کنید.

5- در این مرحله باید تمام ادویه ها را به مواد بالا اضافه کنید و آنها را با هم مخلوط کنید تا طعم مواد به خورد هم به بروند.

6- حالا نوبت اضافه کردن آرد سفید می باشد. توجه کنید که آرد را کم کم به مواد اضافه کنید تا جایی که مواد چسبندگی کافی داشته باشند و منسجم شوند.

7- در یک تابه مقداری روغن بریزید و آنرا روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود.

8- زمانیکه روغن داغ شد، مقداری از مواد کباب چپلی را بردرید و آنرا به شکل یک دایره دربیاورید. سپس آنرا در داخل تابه بگذارید و اجازه دهید تا هر دو طرف آن سرخ شود. وقتی یک سمت کباب سرخ شد، آنرا برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.

9- حالا می توانید چپلی کباب آماده شده را روی یک دستمال مخصوص روغن گیر یا روی یک نان بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

این غذا را می توان با کاهو و بادمجان تزیین کنید و با انواع ترشیجات آنرا میل کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا